NIEUW: CB12 Original Mondwater 0.0% alcohol

CB12 Regular is vernieuwd. Het kleine percentage alcohol dat erin zat, is er namelijk uitgehaald.

CB12 Regular Mondwater (met blauwe dop) is vernieuwd én heeft een nieuwe naam gekregen: CB12 Original Mondwater. De vernieuwing zit hem in de samenstelling die is veranderd. Het kleine percentage alcohol dat in CB12 Regular Mondwater zat, is er namelijk uitgehaald, maar de werking en de frisse mint-/mentholsmaak blijven hetzelfde.

CB12 White en Sensitive Mondwater waren altijd al alcoholvrij. Alcohol heeft een uitdrogende werking waardoor de speekselproductie kan worden verminderd. Speeksel is juist weer een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke orale bacteriën die de vorming van tandplak voorkomt. Het is dus extra fijn dat alle mondwaters van CB12 nu geen alcohol meer bevatten. Ook onder professionals zoals tandartsen en mondhygiënisten wordt dit toegejuicht. De voorkeur gaat uit naar producten zonder alcohol.

Het toevoegen van mondwater aan je dagelijkse routine is een goede keuze. Naast tandenpoetsen, kan het gebruik van mondwater namelijk meerdere positieve effecten hebben op de mondgezondheid en daarnaast helpt het een slechte adem te voorkomen. CB12 is wetenschappelijk bewezen; het bestrijdt de oorzaak van een slechte adem.

CB12 bevat zink en chloorhexidine. De unieke combinatie van deze actieve ingrediënten heeft een synergetisch effect: samen zorgen ze ervoor dat de gassen die een onaangename ademgeur veroorzaken, geneutraliseerd worden en niet vrijkomen. Door de toevoeging van fluoride helpt CB12 mondwater ook je tanden sterk te houden. CB12 werkt direct en zorgt 12 uur lang voor een goede adem.

CB12 Original Mondwater is vanaf januari 2021 verkrijgbaar.